400 εκατομμυρίων ετών ΜΗΧΑΝΗ

ΡΩΣΙΑ - Ένα τεχνούργημα 400 εκατομμύρια χρόνια παλιά έχει ανακαλυφθεί. Πρώτη μηχανική συσκευή του κόσμου!


http://weeklyworldnews.com/headlines/45033/400-million-year-old-machine/


  Στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα (παρακάτω χάρτη), 150 μίλια από Tigil, τη Ρωσία, του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ένα περίεργο ορυκτών. Η αυθεντικότητα του ευρήματος έχει πιστοποιηθεί. Σύμφωνα αρχαιολόγος Γιούρι Golubev, οι επιστήμονες ανακάλυψη έκπληκτος. Ήταν μια μηχανή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τεχνούργημα, ένα αρχαίο αντικείμενο, κάτι σαν αυτό βρίσκεται στην περιοχή αυτή. Αλλά, παραδόξως, η μηχανή, σε πρώτη ματιά, ένθετες σε βράχο έμοιαζε με απομεινάρι ενός ηφαιστείου.


Μετά την ανάλυση, φαίνεται ότι έγινε από τα μεταλλικά μέρη που φαίνεται να αποτελούν ένα μηχανισμό, ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να είναι του τύπου του ρολογιού ή του υπολογιστή. Τα κομμάτια που χρονολογούνται - 400 εκατομμύρια χρόνια πριν!

Οι επιστήμονες είπαν πεζοπόρους βρέθηκαν τα ερείπια στο βράχο. Οι αρχαιολόγοι πήγε στον τόπο και έκανε την ανακάλυψη. Εκατοντάδες οδοντωτή κυλίνδρων αποτελείται η machine.They ήταν σε άριστη κατάσταση διατήρησης. Οι αρχαιολόγοι έπρεπε να ελέγχουν την περιοχή, επειδή οι άνθρωποι άρχισαν να εμφανίζονται σε μεγάλους αριθμούς για να το δει κανείς. American γεωλόγοι εξέτασαν το μηχάνημα και επιβεβαίωσε ότι ήταν μια μηχανή.


Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι 400 εκατομμύρια χρόνια θα μπορούσε να υπάρξει στη Γη, ακόμη και έναν άνθρωπο [ακόμα περισσότερο μια μηχανή]. Εκείνη την εποχή, οι μορφές ζωής ήταν πολύ απλό, αλλά το εύρημα αυτό υποδηλώνει την ύπαρξη νοημόνων όντων ικανή αυτής της τεχνολογίας. Βεβαίως, τέτοια όντα θα είχαν έρθει από άλλους πλανήτες.


  Τα μέρη φθάσει σε κατάσταση απολιθώματα σε μια περίοδο του χρόνου και ιστορικά γεωλογικά σύντομο. Ενδεχομένως, η "μηχανή" έπεσε σε βάλτο

Report originally
Misterioso Fossile in Russia: Astronave Antica
ZaZoom/IItaly, published in 03 /06/2012